Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v biljardu 2018/19

Dodatne informacije


Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v biljardu 2018/19

V sredo, 20. 3 2019 bo v biljardnici MagmaX v Novi Gorici potekalo državno univerzitetno prvenstvo v biljardu za študijsko leto 2018/19. Tekmovalo se bo v disciplini Ameriška devetka, v ženski in moški kategoriji. Udeleženci se borijo za naslov Državnega univerzitetnega prvaka v panogi žepni biljard za študijsko leto 2018/19. Prijavnine ni.

Organizatorja prvenstva sta Biljardna zveza Slovenije in Slovenska univerzitetna športna zveza. Vodja tekmovanja pa bo Klavdij Ferle. 

(1) Tekmovanja se lahko udeležijo najboljše uvrščeni udeleženci z regionalnih študentskih tekmovanj v biljardu in sicer:

- v Ljubljani 6. 3. 2019 (za študente Univerze v Ljubljani ter drugih visokošolskih/višješolskih zavodov, ki imajo sedež v statističnih regijah Gorenjska, Osrednjeslovenska, Jugovzhodna Slovenija in Zasavska)
- v Mariboru 6. 3. 2019 (za študente Univerze v Mariboru ter drugih visokošolskih/višješolskih zavodov, ki imajo sedež v statističnih regijah Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska in Spodnjeposavka)
- v Ankaranu 6. 3. 2019 (za študente Univerze na Primorskem ter drugih visokošolskih/višješolskih zavodov, ki imajo sedež v statističnih regijah Notranjsko-kraška, Obalno-kraška in Goriška).

(2) Študenti s statusom v študijskem letu 2018/19 na kateremkoli višješolskem ali visokošolskem zavodu v Sloveniji in tujini (višje šole, samostojni visokošolski zavodi, univerze)

Tekmovanje bo potekalo po pravilih Svetovne biljard zveze. Organizator bo povabil k udeležbi najboljše uvrščene tekmovalce z regionalnih študentskih tekmovanj.

Pred tekmovanjem so udeleženci študenti dolžni oddati izpolnjeno prijavnico in predložiti dokazilo o statusu študenta v študijskem letu 2018/19. Organizator bo pri pristojni službi izobraževalne ustanove preveril resničnost izjave o statusu študenta. V kolikor bo ugotovljeno, da udeleženec nima ustreznega statusa bo diskvalificiran, zoper njega bo sprožena kazenska in disciplinska prijava zaradi ponarejanja uradnega dokumenta.

Omejitev števila prijav:

- 16 udeležencev za vsako tekmovalno kategorijo.
- Omejitev števila udeležencev po posameznih visokošolskih zavodih je kot sledi:
1 Univerza v Ljubljani: 9
2 Univerza Maribor: 5
3 Univerza na Primorskem: 2

Organizator si pridržuje pravico do spremembe datuma, ure in kraja izvedbe tekmovanja ter tekmovalnih pravil v primeru objektivnih okoliščin. Organizator si pridržuje pravico do odpovedi celotnega tekmovanja in/ali izvedbe tekmovanja v posamezni kategoriji/disciplini v primeru premajhnega števila prijavljenih ekip.

Več informacij je na voljo v priloženem razpisu, ki se nahaja v novici zgoraj levo.

SF
Foto: TN

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Prenesi priponke:

Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v curlingu 2019/20

03.10.2019, Državna univerzitetna prvenstva

Slovenska univerzitetna športna zveza (SUSA) v sodelovanju z Curling zvezo Slovenije prireja državno univerzitetno prvenstvo v curlingu, ki bo 4. in 11. 11. 2019 v ledni dvorani Zalog. Tekmovanje bo...

Beri več

FOTO/VIDEO: Božič in Sužnikova najboljša v wakeboardingu

28.09.2019, Državna univerzitetna prvenstva

V soboto, 28. septembra 2019 se je v Wake parku Dooplek odvija državno univerzitetno prvenstvo (DUP) v wakeboardingu. Študentsko tekmovanje je bilo del Dooplek Jama, kjer so tekmovali tudi v...

Beri več

Razpis državnega univerzitetnega prvenstva v wakeboardingu 2018/19

17.09.2019, Državna univerzitetna prvenstva

Slovenska univerzitetna športa zveza v sodelovanju z Wakepark Dooplek, ki je izvajalec tekmovanja, objavlja razpis za državno univerzitetno prvenstvo v wakeboardingu 2018/19. Tekmovanje bo v Zg. Dupleku, v soboto 28...

Beri več

FOTO/VIDEO: Oba odbojkarska naslova v Ljubljano, v futsalu najboljši Maribor

30.05.2019, Državna univerzitetna prvenstva

V četrtek, 30. 5. 2019 sta bili v Mariboru državni univerzitetni prvenstvi v odbojki in futsalu/dvoranskem nogometu. V Univerzitetnem športnem centru Leona Štuklja sta naslov prvakov in prvakinj v odbojki...

Beri več

FOTO/VIDEO: Klemenčeva in Obreza državna univerzitetna prvaka v triatlonu

27.05.2019, Državna univerzitetna prvenstva

V soboto, 25. 5. 2019 je bilo na MNZ plaži na Debelem Rtiču, v sklopu prireditve Športni svet, državno univerzitetno prvenstvo (DUP) v triatlonu. Udeleženci so tekmovali v disciplini sprint...

Beri več

VIDEO/FOTO: Dornik, Zdolšek in Knific univerzitetni prvaki v boksu!

20.05.2019, Državna univerzitetna prvenstva

V ponedeljek, 20. 5. 2019 je bilo na Študentskem kampusu organizirano Odprto prvenstvo Študentskega kampusa in državno univerzitetno prvenstvo v boksu. V ringu na prostem smo videli 8 borb, od...

Beri več