Kregarjeva sodelovala na seminarju SZSLO

Kregarjeva sodelovala na seminarju SZSLO

Socialna zbornica Slovenije (SZSLO) in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti sta v petek, 26. aprila, organizirala seminar Delo s prostovoljci in prostovoljkami, na katerem je bila prisotna tudi Ana Kregar, vodja prostovoljstva na Slovenski univerzitetni športni zvezi.

Udeleženci so na šesturnem seminarju poslušali predavanja o Pregledu vloge prostovoljstva v okviru socialnega varstva, Predstavitvi strategije razvoja nevladnih organizacij in prostovoljstva, Prostovoljstvu v Sloveniji, Mentorstvu in spreminjanju dela prostovljk in prostovoljcev ter se seznanili tudi s primeri dobre prakse.

»Na seminar sem odšla s pričakovanji, da se bom naučila nekaj novega in videla primere dobre prakse, ki mi bodo pomagale pri nadaljnem delovanju. Moje pričakovanja pa niso bila le uresničena, ampak tudi presežena,« je o seminarju povedal Kregarjeva.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

FISU zagnala Mednarodni program za prostovoljce za SUP 2018

09.08.2017, Prostovoljstvo

Oddelek Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) za Svetovna univerzitetna prvenstva se je po uspešnem »krstu« leta 2016 odločil, da še drugič zažene svoj Mednarodni program za prostovoljce, ki se bo nanašal...

Beri več

V Kazanu z zaključno slovesnostjo končali izobraževalni forum FISU

08.07.2017, Prostovoljstvo

Mednarodna univerzitetna športna zveza (FISU) je danes v Kazanu zaključila svoj prvi izobraževalni forum, na katerem je bila med predstavniki 91 držav tudi Ana Kregar s Slovenske univerzitetne športne zveze.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 6. dan: prostovoljce obiskala delegacija ZUNI 2019

07.07.2017, Prostovoljstvo

V Kazanu je danes potekal šesti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU). Posebnost dneva je bil obisk predstavnikov Zimske univerzijade leta 2019, ki bo potekala v Krasnojarsku.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 5. dan: osrednja tema predavanj šport

07.07.2017, Prostovoljstvo

Peti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU), na katerem sodeluje vodja prostovoljstva na Slovenski univerzitetni športni zvezi Ana Kregar, je bila osrednja tema šport.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 4. dan: v ospredju povezava prostovoljstva in antidopi…

05.07.2017, Prostovoljstvo

Za udeleženci izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) v Kazanu je peti dan izobraževanj. Danes je bila osrednja tema antidoping in njegova povezava s prostovoljstvom.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 3. dan: predavanje o mednarodni karieri in ogled mesta

04.07.2017, Prostovoljstvo

Predstavniki Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) so tretji dan svojega izobraževalnega foruma v Kazanu, na katerem je tudi predstavnica SUSA Ana Kregar, pripravili pester urnik.

Beri več