Za Kregarjevo prvi dan izobraževalnega foruma FISU v Kazanu
Avtor: FISU

Dodatne informacije


Za Kregarjevo prvi dan izobraževalnega foruma FISU v Kazanu

Vodja prostovoljstva na Slovenski univerzitetni športni zvezi, Ana Kregar, je v teh dneh na posebnem izobraževalnem forumu Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) v Kazanu, kjer bo poskušala poglobiti svoje znanje o prostovoljstvu.

Ana je skupaj s prostovoljci iz 91 držav v Kazan priletela v noči s sobote na nedeljo. Organizatorji so obiskovalcem uvodni dan namenili nekoliko več počitka in opoldne začeli z uvodno predstavitvijo, nato so jih razporedili v manjše skupine in jih seznanili z aktivnostmi, pri katerih bodo sodelovali v prihodnjih šestih dneh. Po krajšem premoru za kosilo so izpeljali še predavanje o t. i. networkingu ali mreženju, dan pa sklenili z učno uro angleščine.

»Prvi vtisi so zelo dobri. Imamo izjemne prostore za izvajanje aktivnosti, in vsi so zelo skrbni z nami, še posebej prostovoljci,« je na kratko dodala Kregarjeva.

FISU letos prvič organizira izobraževalni forum na temo prostovoljstva, njegov namen pa je, da bi mladi prostovoljci z vsega sveta prispevali svoj del k mednarodnemu gibanju za prostovoljstvo, promovirali medkulturni dialog in mednarodno sodelovanje, od katerega bi imel korist mednarodni univerzitetni šport.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

FISU zagnala Mednarodni program za prostovoljce za SUP 2018

09.08.2017, Prostovoljstvo

Oddelek Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) za Svetovna univerzitetna prvenstva se je po uspešnem »krstu« leta 2016 odločil, da še drugič zažene svoj Mednarodni program za prostovoljce, ki se bo nanašal...

Beri več

V Kazanu z zaključno slovesnostjo končali izobraževalni forum FISU

08.07.2017, Prostovoljstvo

Mednarodna univerzitetna športna zveza (FISU) je danes v Kazanu zaključila svoj prvi izobraževalni forum, na katerem je bila med predstavniki 91 držav tudi Ana Kregar s Slovenske univerzitetne športne zveze.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 6. dan: prostovoljce obiskala delegacija ZUNI 2019

07.07.2017, Prostovoljstvo

V Kazanu je danes potekal šesti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU). Posebnost dneva je bil obisk predstavnikov Zimske univerzijade leta 2019, ki bo potekala v Krasnojarsku.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 5. dan: osrednja tema predavanj šport

07.07.2017, Prostovoljstvo

Peti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU), na katerem sodeluje vodja prostovoljstva na Slovenski univerzitetni športni zvezi Ana Kregar, je bila osrednja tema šport.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 4. dan: v ospredju povezava prostovoljstva in antidopi…

05.07.2017, Prostovoljstvo

Za udeleženci izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) v Kazanu je peti dan izobraževanj. Danes je bila osrednja tema antidoping in njegova povezava s prostovoljstvom.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 3. dan: predavanje o mednarodni karieri in ogled mesta

04.07.2017, Prostovoljstvo

Predstavniki Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) so tretji dan svojega izobraževalnega foruma v Kazanu, na katerem je tudi predstavnica SUSA Ana Kregar, pripravili pester urnik.

Beri več