Izobraževalni forum FISU, 2. dan: Maticin in Saintrond na okrogli mizi govorila z udeleženci

Dodatne informacije


Izobraževalni forum FISU, 2. dan: Maticin in Saintrond na okrogli mizi govorila z udeleženci

Udeleženci izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) v Kazanu, med katerimi je tudi predstavnica Slovenske univerzitetne športne zveze Ana Kregar, so danes preživeli zanimiv drugi dan.

Za vse prisotne se je urnik začel ob sedmih zjutraj, ko so se začele priprave na otvoritveno slovesnost. Udeleženci so bili na njej oblečeni v narodne noše svoje države in se sprehodili z zastavami, nato pa so se preizkusili tudi v ruskih plesih.

Na slovesnosti sta bila prisotna tudi predsednik FISU Oleg Maticin in generalni sekretar zveze Eric Saintrond, ki sta se kasneje udeležencem posvetila na posebni okrogli mizi in odgovarjala na raznovrstna vprašanja, ki so med drugim zadevala nove projekte in aktualne težave. Govora je bilo tudi o svetovnem dnevu univerzitetnega športa, ki je 20. september.

Prireditelji izobraževalnega foruma so za konec dneva udeležence seznanili tudi s tradicionalnimi ruskimi igrami.

Utrinek današnjega dogajanja si lahko ogledate v spodnjem videu.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

FISU zagnala Mednarodni program za prostovoljce za SUP 2018

09.08.2017, Prostovoljstvo

Oddelek Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) za Svetovna univerzitetna prvenstva se je po uspešnem »krstu« leta 2016 odločil, da še drugič zažene svoj Mednarodni program za prostovoljce, ki se bo nanašal...

Beri več

V Kazanu z zaključno slovesnostjo končali izobraževalni forum FISU

08.07.2017, Prostovoljstvo

Mednarodna univerzitetna športna zveza (FISU) je danes v Kazanu zaključila svoj prvi izobraževalni forum, na katerem je bila med predstavniki 91 držav tudi Ana Kregar s Slovenske univerzitetne športne zveze.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 6. dan: prostovoljce obiskala delegacija ZUNI 2019

07.07.2017, Prostovoljstvo

V Kazanu je danes potekal šesti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU). Posebnost dneva je bil obisk predstavnikov Zimske univerzijade leta 2019, ki bo potekala v Krasnojarsku.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 5. dan: osrednja tema predavanj šport

07.07.2017, Prostovoljstvo

Peti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU), na katerem sodeluje vodja prostovoljstva na Slovenski univerzitetni športni zvezi Ana Kregar, je bila osrednja tema šport.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 4. dan: v ospredju povezava prostovoljstva in antidopi…

05.07.2017, Prostovoljstvo

Za udeleženci izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) v Kazanu je peti dan izobraževanj. Danes je bila osrednja tema antidoping in njegova povezava s prostovoljstvom.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 3. dan: predavanje o mednarodni karieri in ogled mesta

04.07.2017, Prostovoljstvo

Predstavniki Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) so tretji dan svojega izobraževalnega foruma v Kazanu, na katerem je tudi predstavnica SUSA Ana Kregar, pripravili pester urnik.

Beri več