Postani prostovoljec / prostovljka

Pridruži se ekipi in pomagaj razvijati univerzitzetni šport.

OKS bo podelil priznanja za prostovoljno delo v športu

16.11.2017, Prostovoljstvo

Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez (OKS-ZŠZ) bo 16. decembra po zasedanju skupščine v Zrečah podelil visoka priznanja, med njimi bo podeljeno tudi priznanje za prostovoljno delo v športu.

Beri več

FEDUA organizirala svojo prvo Akademijo za vodje prostovoljstva

14.11.2017, Prostovoljstvo

Argentinska univerzitetna športna federacija (FEDUA) je med 2. in 5. oktobrom v mestu Villa Maria organizirala svojo prvo Akademijo za vodje prostovoljstva.

Beri več

Brazilci na svojih univerzitetnih igrah 2017 s prvo skupino usposobljenih prosto…

27.10.2017, Prostovoljstvo

Brazilska univerzitetna športna konfederacija (CBDU) je pretekli teden v Goianii predstavila svojo prvo skupino 300 izšolanih prostovoljcev, ki jih bo uporabila na največjih športnih dogodkih, začenši z Brazilskimi univerzitetnimi igrami.

Beri več

FISU zagnala Mednarodni program za prostovoljce za SUP 2018

09.08.2017, Prostovoljstvo

Oddelek Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU) za Svetovna univerzitetna prvenstva se je po uspešnem »krstu« leta 2016 odločil, da še drugič zažene svoj Mednarodni program za prostovoljce, ki se bo nanašal...

Beri več

V Kazanu z zaključno slovesnostjo končali izobraževalni forum FISU

08.07.2017, Prostovoljstvo

Mednarodna univerzitetna športna zveza (FISU) je danes v Kazanu zaključila svoj prvi izobraževalni forum, na katerem je bila med predstavniki 91 držav tudi Ana Kregar s Slovenske univerzitetne športne zveze.

Beri več

Izobraževalni forum FISU, 6. dan: prostovoljce obiskala delegacija ZUNI 2019

07.07.2017, Prostovoljstvo

V Kazanu je danes potekal šesti dan izobraževalnega foruma Mednarodne univerzitetne športne zveze (FISU). Posebnost dneva je bil obisk predstavnikov Zimske univerzijade leta 2019, ki bo potekala v Krasnojarsku.

Beri več