Ruska mednarodna olimpijska univerza (RIOU) podeljuje štipendijo

Ruska mednarodna olimpijska univerza (RIOU) podeljuje štipendijo

Ruska mednarodna olimpijska univerza v Sočiju (Russian International Olympic University – RIOU) v šolskem letu 2018/19 podeljuje štipendijo za študijski program Magister športne administracije (Master of Sport Administration – MSA).

Mednarodna univerzitetna športna zveza (FISU) lahko ponudi enega kandidata, ki si bo pridobil strokovni naziv magister športne administracije. Vse članice Mednarodne univerzitetne zveze so zato povabljene, da predlagajo svoje kandidate najkasneje do 31. marca 2018.

RIOU MSA je enoletni študijski program za nadaljnji profesionalni razvoj v športnem menedžmentu, ki ga podpira tudi Mednarodni olimpijski komite in se nahaja v Sočiju v Rusiji. Program traja 39 tednov, od septembra 2018 do junija 2019 (trije semestri).

Izobraževanje je namenjeno usposabljanju novih športnih menedžerjev, ki bodo imeli pravo znanje in veščine za delo v vsakem ekonomskem okolju. Diplomanti se bodo naučili, kako učinkovito upravljati s športnimi prizorišči, klubi, finančnimi in informacijskimi tokovi v športu ter kako graditi primerne marketinške strategije. Učili se bodo tudi o pravnih vidikih športa ter metodologijah raziskovanja.

Kandidati morajo imeti dokončano vsaj visokošolsko izobrazbo prve stopnje, sposobni morajo biti komuniciranja v angleškem jeziku (na višji oziroma nadaljevalni stopnji), izkazovati morajo tudi dosežke na športnem področju, zaželeni pa sta tudi družbena angažiranost in izobrazba kandidata.

Za dodatne informacije in prijavo se lahko obrnete na pisarno Slovenske univerzitetne športne zveze (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.).

Facebook Twitter Google+ Pinterest